Megint kocsonyarekord volt a felsőtárkányi Kocsonyafőző Versenyen. A Park Hotel Táltos konyháján még nagyobb, több mint 250 adagos kocsonyát készített a tavalyi óriás üvegtányérban a többszörös magyar rekorder Jankó István szakács. A kocsonyához 2013-ban 72 kg körmöt, 8 kg sertésbőrt, fűszereket, 6 kg vöröshagymát, 2,5 kg fokhagymát és 84 liter vizet használtak fel.
A tavalyinál is nagyobb kocsonyát február 2-án délután újságírók jelenlétében lemérték. A tányérban lévő kocsonya felülete 1,53 négyzetméteres téglalap formájú volt, legnagyobb mélysége 6,5 cm, így az étel a tányért szinte teljesen kitöltötte. A kocsonyát 19 óra 20 perckor bemutatták a rendezvény közönségének, aki a Park Hotel Táltos éttermében kóstolhatta meg a hatalmas tányérnyi, 250 normál adagnak megfelelő kocsonyát. Ezzel a rekordkísérletet szervező Jankó István szállodavezető továbbnövelte a hazai kocsonyarekord méretét.