Jelentkezés

EMAIL
JELENTKEZÉSI ŰRLAP

TELEFON:
Hotelinfo Kft.
06 30 678 9741
06 1 267 0896

A magyarországi rekordok regisztrátora: Gál Gábor

Kommentek

Címkék

advent (4) akadály (1) akku (1) alakzat (1) arányosság (3) autó (8) bab (1) Baja (1) betű (1) bivaly (1) bogács (1) bogrács (3) bohóc (1) bor (5) boríték (1) bugyi (1) büntető (1) busavasalás (1) busz (1) cinke (1) cipő (1) citera (1) citrom (1) colstok (1) csárdás (2) csergetés (1) csocsó (2) csokoládé (3) csónak (1) csoportos (135) csuklófogás (1) csúszda (1) cukor (1) díj (3) disznósajt (1) DJ (2) doboz (1) dominó (1) EDDA (1) édesség (12) egri (1) előadás (5) élőkép (2) emberlánc (1) ének (5) energia (1) eper (1) erő (37) étlap (1) évforduló (1) ezermester (2) fa (1) fakanál (1) falfestés (1) falu (2) fánk (9) film (2) fizikai kisérlet (1) flitter (1) fodrász (2) fogmosás (1) forralt bor (1) frizura (2) fröccs (2) fűnyírás (1) fürdőruha (1) futás (1) gasztronómia (126) gépírás (5) gödöllő (1) gomb (1) gombóc (1) gombóc artúr (1) gótbetű írás (1) grillázs (1) gulyás (2) gyerekrajz (2) gyertya (3) gyöngy (7) gyorsasági (13) gyűjtemény (11) gyümölcs (1) hajó (1) hal (5) halászlé (2) halfasírt (1) hamburger (1) harcsa (1) harművészet (1) hastánc (1) helikopter (1) hólyagütés (1) hosszú (2) hurka (3) hús (2) húsgombócleves (1) húsvét (1) időtartam (2) íjász (2) írás (1) játék (5) játékvezetés (1) jóslás (1) kalács (2) kamion (2) kangoo (2) káposzta (2) káposztás (1) karikatúra (1) kenyér (5) kép (1) képeslap (1) kézenállás (2) kocsonya (6) kokárda (1) koktél (5) kolbász (6) koncert (1) könyv (7) kor (4) köröm (1) kosár (1) kosárlabda (3) koszorú (5) kötélhúzás (1) kristály (1) kutya (1) kvircedli (1) labda (1) lángos (5) lecsó (5) legfiatalabb (1) lego (1) leves (2) (2) locsolás (1) lóhere (1) lufi (3) mackó (3) macska (1) madzag (1) makett (2) malac (1) maraton (106) masszázs (2) matematika (2) mennyiségi (148) méret (137) mese (4) méz (1) mézeskalács (2) modell (1) mosópor csomag (1) motor (7) mozaik (1) munka (1) műsorvezető (1) műzli (1) nevetés (3) nick (4) nóta (8) olló (1) opel (1) orgona (1) origami (1) óvoda (1) palacsinta (17) pálinka (3) papírhajó (2) papírlánc (2) paprika (1) papucs (1) petanque (1) pezsgő (2) piramis (1) pogácsa (2) pohár (2) pörkölt (5) produkció (1) puliszka (2) ragu (1) rajz (2) relatív (2) repülés (1) rétes (7) röplabda (1) Rubik kocka (2) sakk (1) sárgabarack (1) Sárvár (1) slambuc (2) smink (2) sólet (1) somlói (2) sör (2) sörivás (1) spinning (3) sport (57) steak (1) sülysáp (1) sütemény (5) szalonna (2) szendvics (1) szerencs (1) szerszám (1) színház (2) szkander (1) szótár (1) tál (1) tánc (13) tanóra (6) tányér (1) tárcsa (1) tarhonya (1) tégla (1) tejberizs (1) tejfog (1) teke (5) tócsni (1) tojásrántotta (1) tömegszerűségi (90) torna (3) torta (7) törzsgárga tag (3) trabant (1) traktor (1) tutaj (1) tyúk (1) ügyességi (16) újraélesztés (9) újság (1) ulti (1) utazás (1) vadpörkölt (1) vashevítés (1) vattacukor (3) vectra (1) vers (7) vízivás (1) zene (6) zöldség (1) Címkefelhő

TÁJÉKOZTATÓ

2014.01.20. 13:00 rekorder

Hogyan jelentsünk be rekordot vagy a rekordkísérlet szándékát?

Aki a mi segítségünkkel szeretne rekordot felállítani, azaz megvalósítani és hitelesíttetni egy rekordkísérletet, avagy már rendelkezik jegyzőkönyvvel a korábban megkísérelt rekordjáról, egyszóval aki itt szeretné nagyon pontosan tudatni a világgal és dokumentálni az utókor számára, hogy mire képes, azt arra kérjük, hogy töltse le az itt található Word dokumentumot. Akár most készül a kísérletre és velünk szeretné hitelesítetni, akár korábbi rekordját jelenti be regisztrálásra, kérjük a Jelentkezési űrlapot (amely a regisztrációs szerződésünk is egyben) az értelemszerű kitöltés után juttassa vissza hozzánk a info@hotelinfo.hu címre az e-mail mellékleteként. Ha korábban megvalósított rekordját jelenti be, akkor aláírva postán is küldje meg a részünkre, csatolva hozzá a regisztrációhoz szükséges mellékleteket, jegyzőkönyveket. Ha még csak a kísérleten töri a fejét, akkor elég elektronikusan kitölteni és Interneten visszaküldeni, hogy az ötlete alapján a segítséget megadhassuk. Kérdéseikre készséggel válaszolunk, ha az info@hotelinfo.hu címre ír levelet. A beérkezett ötlet alapján mi utánanézünk, hogy a világban és ha lehet, a Guinness rekordoknál mi az érvényes szabály és az aktuális rekord, így ennek alapján tudjuk megadni a szabályos hazai regisztrációnkhoz szükséges tennivalókat. Természetesen nemcsak a képeket és a hitelesnek számító jegyzőkönyvet készítjük el, hanem igény esetén vállaljuk a rekord nemzetközi regisztrációjában való közreműködést is. A honlapunkra való felkerülés és a regisztráció természetesen ingyenes, a hitelesítés hivatalos procedúrájáért és a nemzetközi adminisztrációért a tennivalókkal arányos díjat kell fizetni, amiről a Hitelesítési díjak menüpontban található tájékoztató. Ha tehát valaki eléggé agyament és szeretné, hogy a fél világ eldobja az agyát rajta, akkor rajta! Mi segítünk megvalósítani azt, ami másnak agyába se jut!

Az eljárás folyamata

Az eljárás mindig a Jelentkezési űrlap kitöltésével és Interneten való visszaküldésével kezdődik. Ha a rekordkísérlet már megvalósult, akkor az aláírt űrlap mellé postán várjuk a mellékleteket is. Ha a közreműködésünkkel valósul meg a kísérlet, akkor mi visszaigazoljuk a kísérletet a feltételek részletes ismertetésével és a hitelesítés díjkalkulációjával. Érdemes gondosan áttanulmányozni a Jelentkezési űrlap szerződési szövegét, valamint a weboldalon található további tudnivalókat is, hogy a tennivalók pontosan kirajzolódjanak. A le-, majd kitöltött jelentkezési űrlapot ezután kinyomtatva és aláírva kérjük ekkor is postán eredetiben megküldeni részünkre, hiszen csak így léphet érvénybe a szerződés a rekordkísérlet regisztrálásáról. Ezután a rekordkísérlet megvalósítása következik a segítségünkkel és a hiteles jegyzőkönyvünkkel, így fel lehet kerülni a honlapunkra és esetleg meg lehet kísérelni a Guinness-rekordok közé a bekerülést is, ha közösen továbbításra érdemesnek tartjuk a produkció anyagát.

Magyarországi Rekordok Napja a SzeptEmber Feszten

A fővárosban minden évben megrendezésre kerül a SzeptEmber Feszt kulturális és gasztronómiai fesztivál, melynek egyik attrakciója az ott fellépő, a rekordkísérleteiket bemutató Jelentkezőink produkciói. Felhívjuk a Jelentkezők figyelmét, hogy a rekordkísérletet legcélszerűbb ennek a rendezvénynek a keretében bemutatni, hiszen ott a hitelesítésre minden feltétel adott, a legkedvezőbb díjak mellett tudjuk a kellő nyilvánosságot és a sikert biztosítani. Ezért kérjük és javasoljuk minden Jelentkezőnknek, hogy a kísérlet lebonyolítását lehetőleg velünk együtt a Magyarországi Rekordok Napja keretében szervezze meg.

Fejezetek

Maratoni rekordok
Méret rekordok
A legtöbb valami valahol
Gyűjtemények
Emberi teljesítmények
Mutatványok
Emberi test
Természeti rekordok
Állatvilág
Társadalom és politika
Különleges tárgyak
Építészet
Járművek
Sport
Egyéb rekordok

A hozzánk befutó ötletekről - természetesen a kísérletező hozzájárulásával - tudósítunk, hogy az adott időben és helyszínen minél többen szurkolhassunk a sikerért. Természetesen egy-egy kísérlet jelentős pénzbe is kerülhet, viszont nem kevés reklámot jelenthet annak, aki szponzorként csatlakozik a kísérlethez. Várjuk tehát támogatók jelentkezését is egy-egy világraszóló mutatványhoz. Elektronikus leveleiket az info@hotelinfo.hu címre küldjék. Ha a rekord sikerül, a reklám hatása garantált!

www.rekordok.hu - a Magyarországi Rekordok Adatbázisa (MARA),

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://rekordok.blog.hu/api/trackback/id/tr765771958
süti beállítások módosítása