A X. Miskolci Cora Napok keretében az áruház megdöntötte az ország legnagyobb babgulyásának eddigi rekordját, amelyet ugyanők állítottak fel 2007-ben. A kísérlethez a Cora biztosította az alapanyagokat, Pólik Pál, az óriás serpenyő tulajdonosa pedig az étel főzését és kiosztását végezte.
A rekordkísérlethez felhasználásra került: 500 kg nyers lapocka kockázva, 7 láda főtt füstölt tarja 125 kg, füstölt szalonna kocka 32 kg, aprított hagyma 115 kg, tarkabab 340 kg, vegyes zöldség (fagyasztott) 192 kg, 48 kg édes-nemes őrült fűszerpaprika, őrölt bors 1 kg, őrölt kömény 1 kg, delikát ételízesítő 12 kg, sertés zsír 56 kg, babérlevél, fokhagyma 3 kg, zöldpetrezselyem 400 csomó, 8 kg só és 2000 liter ivóvíz. A babgulyást reggel 8 órakor kezdték főzni és 13 órától 17 óráig került kiosztásra a vásárlók és családtagjaik részére. Az edényben egyszerre elkészült étel közel 4 tonnát tett ki és 8000 szabványos adagot (80 g hús és 400 g lé, azaz kb. 0,5 kg/adag) elérő mennyiségű volt.