A 2012. augusztus 16. és 20. között megrendezésre került LikeFest fesztivál utolsó két napján 24 órás egyéni maratoni kolbászkészítési rekordra került sor. A „Hajduk Zoltán és barátai” nevű kolbászkészítő csapat tagjai a szakadatlan kolbászkészítést 8 óránként 15 perc kötelező pihenőidővel mutatták be a fesztivál vendéglátó sátrában. 100 féle ízesítésű kolbászt töltöttek be és sütöttek ki a helyszínen, amely egyben az egy helyen elkészített és a nyilvánosságnak bemutatott legtöbb fajta kolbász rekordját is jelentette. A kolbász készítése során munkamegosztás volt a csapattagok között, valamennyien folyamatosan részt vettek a kolbász készítésében és lettek egyszerre egyéni maratoni kolbászkészítő rekorderek.
A száz fajta kolbász elkészítése során a húsalapanyag darálása, fűszerezése, keverése, a kolbász töltése és kisütése úgy történt, hogy az egyes kolbászfajtákat számozott cédulával megjelölték és valamennyi fajtából elkülönítettek kóstolót a bíráló szakértő számára. A fajták elhatárolását Ambrus György, a Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség alelnöke vállalta fel. Fajtánként 4,5 kg darált hús alapanyagot és különböző fűszereket, adalékokat használtak fel a kolbászhoz, amelyeket a töltés után azonnal két sütőserpenyőben mangalicazsírban 10-15 perc alatt kisütötték és kiosztották a közönségnek. Az egyes kolbászfajtákat Hunyadvári József a saját maga által írt versek formájában ismertette és egyben hozzá illő borfajtát is kínált kóstolásra.