A Mezőhegyesi Lángos Olimpia keretében 2008 június 21.-én délután, a sütő-főzőverseny második napján felállították a legnagyobb lángos rekordját. A lángos megsütésére Mitnyan János, Biharvári György és Schebloc Tibor vállalkozott.
13 óra 15 perckor kezdték meg a tészta gyúrását és gépi dagasztását. A hatalmas sütőedénybe 380 kg zsírt olvasztottak, mialatt a hatalmas lángos tésztáját kelesztették. A tésztából egy 280 centiméter átlójú, közel négyzetalakú lángost nyújtottak, amelyet egy keretes tálca segítségével 15 óra 12 perckor a 250 Celsius fokos zsírba merítettek és megkezdődött a sütés. 15 óra 15 perckor fogók és a keret segítségével megfordították a lángost, amely 15 óra 17 perckor készült el. A kész négyzetalakú lángos, amely 8 kg lisztből, 0,22 sóból, 0,22 kg cukorból, 0,18 kg tejporból, 5,3 liter vízből, 0,08 kg margarinból, 0,27 kg élesztőből, összesen mintegy 14,3 kg alapanyagból állt, végül 12,7 kg tömegű, 210 centiméter átlójú és átlagosan 5 centiméter magas lett.