Tiszalökön már hagyománynak számít az augusztusi Országos Családi és Társasági Halsütő Fesztivál. Az Erőmű lakótelepen 2009. augusztus 1-jén a rendezvény büfésátorában felállították a legnagyobb méretű, sült halakból összeállított dísztál rekordját. Támba Miklós és a rendezvény szervezői, valamint segítőik a korábban kifogott és befűszerezett, összességében kb. 70 kiló harcsát és egyéb tiszai halat szeletben sütötték meg a helyi rendezvénykonyhán. A halszeleteket a korábbi halsütő rekord céljára külön készített lapos fémedényben, amelynek mérete a 2005. évi helyszíni mérés szerint 178x79x9 cm volt, zöldségággyal és egyéb ehető díszítésekkel dekorálták fel.
A tálhoz felhasznált alapanyagok között egy kb. 28 kg élőtömegű harcsa, valamint ponty, keszeg és busa szerepelt. A halszeletek sütésének befejeződésével 15 óra 20 perckor Szoboszlai Gyula és István András szakácsok megkezdték a tál előkészítését és dekorálását. Ehhez fejes salátát, citromot, zöldpaprikát, kígyóuborkát, kockára vágott sárgarépát és petrezselymet használt fel. 16 óra 45 perckor a tálat a sült harcsafejjel díszítették, majd 16 óra 52 perckor megkezdték mögé a halszeletek felhelyezését oly módon, hogy a kész, sült halszeletekből álló kompozíció a harcsafejjel együtt egy nagyméretű, közel két méteres halat formázzon a tálban. 17 óra 20 perckor Szoboszlai Gyula mesterszakács bejelentette, hogy elkészült az ország legnagyobb sülthal-tálja. A kompozíciót „zöldségágyon tálalt vegyes sülthal-tál”-nak nevezte el a saját, rögtönzött ötlete alapján. A kompozíciót 18 órakor felkínálták a rendezvény közönségének a színpad előtt, ahol percek alatt a haltál valamennyi halszelete, beleértve a harcsafejet is, részben a zöldségkörettel együtt elfogyott. A dísztál ehető részeinek együttes tömege 31 kg volt.