Pakson, 2009. július 5.-én a 17. Gasztroblues Fesztivál főzőversenyén reggel 10 órától délutánig összesen 149 fajta, borral készült ételt mutattak be a zsűrinek. Gárdai György szervezésében borral, vagy bort igénylő eljárás felhasználásával előkészített vagy készített, illetve bort tartalmazó ételeket hoztak a zsűri elé, a beérkezett pályaművek három csoportba kerültek, majd a zsűri a csoportelsők közül választotta ki közös döntéssel a legjobb ételeket.
149 boros étel versenyzett egy helyen!
2009.07.06. 11:46 rekorder
Címkék: bor gasztronómia mennyiségi
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://rekordok.blog.hu/api/trackback/id/tr705520198
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.