A Forever Living Products Magyarország Kft. fennállásának 10. évfordulóját 2007. május 26.-án rekordnak szánt halpaprikás főzéssel ünnepelték. A paprikást Balogh Tibor halfőző eredeti, hagyományos recept szerint készítette el, a hal mennyisége kb. 500 kg volt. Ezzel a több mint 2000 adaggal állították fel a legnagyobb halpaprikás magyarországi rekordját.
Első lépésként a filézett és befűszerezett halszeleteket paprikás lisztben megforgatták, és bő olajban megfuttatták. Készítettek egy igazi, jó magyaros alapot, melyhez a paradicsomot, a zöldpaprikát, a vöröshagymát daraboltak, majd olajon lepárolták. Tettek bele egy kis ételízesítőt, sót, borsot, csípős paprikát. A sűrítéshez burgonyalisztet használtak, utána őrölt paprikával megszórták. Folyamatos keverést követően tejföllel felengedték, és hozzáadták az átfuttatott halszeleteket. Összeforralták és tálalták.
Az óriás halételhez a kb. 300 liter alaplevet előző nap, azaz 2007. május 25.-én Tiszalökön, a Halászcsárdában készítették elő és a helyszínre hűtőkocsiban érkezett ki. A halpaprikás az alábbi mennyiségű összetevőkből készült: Vegyes tiszai haldarabok (busa, ponty, harcsa) tisztítva kb. 500 kg, hagyma 50 kg, tejföl 30 liter, citrom 5 kg, babérlevél 25 gramm, só 2,5 kg, halászlé kocka 0,5 kg, Piros Arany ételízesítő 2 kg, fehérbor (Chardonnay) 7 liter, piros őrölt fűszerpaprika 5 kg, zöldpaprika 20 kg, paradicsom 25 kg, liszt 6 kg, kapor 5 kg, Erős Pista ételízesítő 0,5 kg, ételízesítő 1 kg, olaj 15 liter. Az elkészült ételmennyiség a szakácsok becslése szerint meghaladta a 600 litert, amely a szokásos vendéglátóipari norma alapján számítva legalább 2500 adag.