Szilágyi Mihály, többszörös magyar rekorder a saját méretrekordját döntötte meg 2011. december 23-án késő délután a budapesti Public Pub előtt felállított 6,3 méter hosszú alagútkemencéje segítségével.
Misi és csapata Janza Márton szervezésében, a Balkán Pékségtől támogatásként kapott, összesen 100 kg lisztből kigyúrt kelt tésztából dolgozott. A kenyérlángos elkészítéséhez a helyszínen 16 órakor kettő darab, egyforma méretű, egyenként 6 méter hosszú és 30 centiméter széles fém sütőtálcát készítettek ki a kemence mellé. 15 óra 50 perckor a helyszínre érkeztek a kenyérlángos feltétjei: füstölt főtt császárszalonna lepirítva, vegyesen lila és vöröshagyma lepirítva, tejföl. 16 óra 10 perckor a kísérlet végrehajtói gyújtóst aprítottak a helyszínre szállított tűzifából, majd 16 óra 30 perckor meggyújtották a tüzet az alagútkemence alatt. 17 óra 10 perckor megérkezett a Balkán Pékségben begyúrt tészta-alapanyag a sütés helyszínére és kezdetét vette a kenyérlángos készítése. A kemence mellett felállított asztalon a kísérletben résztvevők kigyúrták, majd kinyújtották a tésztamennyiség egy jelentősebb részét, majd felrakták rá a feltéteket, a pirított hagymát és a szalonnát. 17 óra 55 perckor megkezdődött az első adag sütése, amely 19 óra 08 percig tartott, és amely egybefüggő tésztafelületként 590x28 cm méretű volt. 19 óra 13 perckor a feltétekkel gazdagon megszórt első adag kiosztása megkezdődött. A kész kenyérlángost ingyenesen osztották az este folyamán a rendezvény látogatói és a gyermekek számára. Ezzel az első adaggal rögtön sikeresen meg is döntötték a kenyérlángos hazai méretrekordját, miután az egybefüggő felülete 1,652 négyzetméter volt.